OM OS I BABUSKA

Børnehuset Babuska er en Rudolf Steiner børnehave og vuggestue beliggende i Skanderborg. Børnehuset består af tre børnehavegrupper, to vuggestuegrupper samt en integreret gruppe 1 – 6 år.

Vi bor i hyggelige bygninger omgivet af grønne områder til leg og fysisk udfoldelse. Alle grupper har deres egen legeplads, og derudover har vi ‘Engen’, et stort fælles grønt område. Vores omgivelser er fredelige – her er ingen larm og trafikstøj – og vi er i gåafstand fra både mark og skov.

Vuggestue- og børnehavebarnet er skabt til at lege! Derfor lader vi i Børnehuset Babuska først og fremmest børnene være legebørn. I legen bruger barnet alle sine sanser, og det lærer og udvikler sig ved at efterligne de vosknes handlinger.

Vuggestue- og børnehavebarnet påvirkes for livet af kvaliteten og stemningen i dets omgivelser. Farver og genstande i rummene, måden vi taler til og med hinanden på, samt de handlinger vi udfører i dagligdagen, er alle ting, der har betydning for det lille barns udvikling. Derfor bestræber vi os på, at dagligdagen i Børnehuset Babuska er præget af en naturlig og glad stemning, og at de fysiske omgivelser er venlige.

Scroll to Top